Ontwikkel je innerlijke kracht

Paarden zijn razendsnel qua inzicht in de mens die voor hen staat. Als kuddedier zijn ze voortdurend gericht op samenwerking: kan dit wezen bij onze kudde, is dat veilig? Dat is in essentie hoe paarden naar ons kijken en het antwoord is meestal ook duidelijk. Eén workshop of individuele sessie kan je wezenlijke inzichten geven, ontstaan vanuit de oeroude paardenwijsheid die paarden al 65000000 jaar laat overleven.Een individuele sessie of een traject helemaal op jouw maat

Coaching met paarden ondersteunt je bij het vinden van je innerlijke kracht en dat op meerdere vlakken: heldere communicatie, assertiviteit, leiderschap, samenwerking, moeilijke keuzes, tijdsmanagement, omgaan met hoogsensitiviteit, nieuwe projecten en dromen…

 

De aanleiding van een sessie of traject hoeft geen 'groot probleem' te zijn. Soms is het een onbestemd gevoel, een vraag, een woord dat door je hoofd zindert, een knoop die je niet doorgehakt krijgt. Je wilt iets veranderen, bijv. aan de drukte in je leven of aan je samenwerking op het werk. Of je vraagt je af hoe je je energie efficiënter kan inzetten. Of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat contact met paarden voor jou kan betekenen.  We bekijken samen welke vorm van interactie met de paarden past bij je vraag en nadien bespreken we ook wat je van de sessie kan meenemen, het leven in.

 

Het resultaat van de coaching is vaak dat je mogelijkheden en perspectieven ziet die je nu nog niet ziet. Inzichten en mogelijkheden die bij jou passen. Rust in het hoofd. Meer energie. Meer durf. Of misschien draait het voor jou vooral rond het genieten van het samen zijn met een paard.

Je kan kiezen voor één sessie of een langer traject induiken. Stuur me gerust een mail voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Dan bekijken we samen welke weg best bij jou past.

 

 Meer praktische info (route, schoeisel, kledij) ontvang je bij inschrijving

 

Locatie: De Stombaershoek 14 in Koningshooikt

Prijs: 95 euro per sessie (particulieren)/ 110 euro per sessie (ondernemers)

 

 

 


Uit je hoofd, in je kracht - workshop

 

Herken je jezelf...?

- Je wil aan het roer van je eigen schip of team staan, vanuit authentieke kracht (versus vanuit macht).

- Je durft vaak niet assertief te zijn, uit angst om anderen te kwetsen. Oprechte verbinding is belangrijk voor je.

- Als leider of begeleider geef je veel zorg aan anderen, maar je vindt het moeilijker om voor jezelf te zorgen door bijv. grenzen te stellen.

 

 

Deze workshop biedt je

Contact met je kracht en intuïtie

Bewustzijn van je lichaamstaal en hoe deze je communicatie beïnvloedt

Inzicht in de verschillende dimensies van in je kracht staan: wat zijn je kwaliteiten, wat heb je nodig om nog meer vanuit je eigen kracht te leven?

 

 

Waarom met paarden?

Bij paarden kan je leiderschap niet afdwingen. Dominantie is soms de enige vorm van kracht die we kennen, maar is in een kudde vaak een teken van zwakte. Paarden laten alternatieve benaderingen van leiderschap zien, van samenwerking en vrijheid-via-relatie. Daarnaast zijn paarden verbijsterend oprecht, zonder je te beoordelen. Je krijgt duidelijke feedback en je kan meteen de invloed van positieve veranderingen bij jezelf aan hun gedrag merken.

 

De workshop biedt een afwisseling van fysieke oefeningen, korte theorie die we met elkaar inoefenen en intense interactie met de paarden. We werken steeds naast de paarden, nooit erop. 

 

Deze dag richten zich tot iedereen die een leidinggevende functie heeft - thuis of op het werk- en al wie zijn eigen leven wil leiden en zelf richting wil geven. Ervaring met paarden is absoluut geen vereiste. De workshop is een prima kennismaking met onze werking als je een loopbaan- of leiderschapstraject overweegt.

 

Praktische info

Datum: woensdag 1 mei 2019 van 10u tot 13u. Mail ons als je interesse hebt en deze datum jou niet past. Dan houden we je op de hoogte. De inhoud van deze workshop kan je ook ervaren via individuele sessies.

Locatie: De Stombaershoek 14 in Koningshooikt

max. 6 personen

Prijs: 75 euro

Meer praktische info (route, schoenen, kledij) bij inschrijving

Info en inschrijven via contactpagina