De rust die de coaching mij gebracht heeft in deze kwestie is ook blijven hangen en werkt nu, toch ondertussen meer dan een half jaar later, nog steeds door.  

De subtiliteit van deze twee paarden heeft mij getroffen, ze hebben mij werkelijk geraakt.

Katrien Boone, Medestichter van de School voor TGI, opleider, teambegeleider, coach, supervisor o.a. bij Balans, Gent 

 

 

 

 Wat ik meeneem:

 dat mijn innerlijke kracht even sterk is als de uiterlijke kracht van een prachtig paard. 

Caro Meerschaert, oprichter van Cocona

 

  

 

 Een ervaring die je patronen/ valkuilen in een mum van tijd blootlegt…en tools geeft om het eens op een andere manier te proberen….een ervaring die dagen nadien nog nazindert.

Gerdy Swennen,  stemcoach

  

                                            

'Je neemt echt jouw tijd om te luisteren en te begrijpen waarover mijn vraag gaat en de reden waarom ik vandaag bij jou ben.  Nadien pas gaan we de weide in en op het tempo dat goed voor me voelt.

Iedere keer opnieuw ervaar ik hoe diep je kunt verbinden met zo'n prachtig en gevoelig dier. Ze zijn oprecht en warm en houden tegelijkertijd toch ook wel een ferme spiegel voor.  Door de vertaalslag die jij maakt, begrijp ik beter wat mijn volgende stap kan zijn op mijn unieke pad. Ik kan alleen mijn grote dankbaarheid uiten voor het coachwerk dat jij verricht met deze prachtdieren. Nadien voel ik me steeds lichter. Met de nieuwe handvaten die de paarden en jij me geven kan ik steeds terug verder. Ik hou van je warme en open communicatie en de manier waarop je me helpt mijn levensknopen te ontwarren.'

Carine Van Hee, art painter

 

 

 

Werken met de kracht van paarden bracht voor mij :

Een nieuwe kijk op mijn leven vanuit een breder perspectief ,

Veel inspiratie om creatief om te gaan met oude patronen .

Verbinding tussen het verleden , het nu en de toekomst.

Dankbaarheid om dit te mogen beleven, te midden van de mooie natuur, in interactie met de paarden en onder de respectvolle begeleiding. 

Getuigenis van het loopbaantraject